lauantai 25. elokuuta 2012

Kirjojakin on tullut sidottua

Täydennänpä tätä blogia nyt kirjoilla, albumeilla ja vihkosilla joita olen tehnyt. Kävin joskus vuosia sitten kirjansidontakurssin ja suurin osa näistä on kurssin satoa. Minulla on sen verran lyhyt pinna etten ole jaksanut juuri kurssin jälkeen omalla ajalla alkaa tekemään uusia kirjoja, lukuunottamatta yhtä albumia ja joitain pikkuvihkoja. Kirjoissa on sen verran iso työ ja se vie melko paljon aikaa, rahaa ja vaivaa.. Olen kyllä kirjoihini tyytyväinen ja oli ihanaa oppia tämäkin taito! Kirjoista saa niin persoonallisia ja hienoja kun itse tekee, että mikä ettei niitä voisi esim. lahjoiksi tehdä. Ehkä vielä joku päivä..

No mutta asiaan. Tässäpä näitä sitomiani kirjoja. Ensin peruskirjoja:

Tämän tein luonnoskirjaksi ukolleni


Tässä kirjassa on koptisidos, tästä tuli aika hauska väripläjäys! Päällystin kannet tuollaisella vihreällä paksulla ryppypaperilla ja sidoslangaksi valitsin violettia pellavalankaa. Pisteenä iin päälle tuo oranssi helmi kirjan lukkona.
  


Tässä valokuva-albumi, jonka tein luokkakuviani varten.


Sitten pari pikkuvihkoa joissa käytetty kiinalaista kirjansidontatekniikkaa. Nämä on nopeita ja helppoja tehdä, näitä ehkä jaksaa väkertää sillointällöin jatkossakin :)Tässä myös pikkuvihko, mutta kansissa käytin tällaista albumin ja peruskirjan risteytystä...


Ja lopuksi vielä albumi jonka tein veljentytölleni ristiäislahjaksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti